39 İLÇENİN RUHSAT DENETİM MÜDÜRLERİ KARTAL'DA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği organizasyon kapsamında İstanbul’daki 39 ilçenin ruhsat denetim müdürleri, Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü Parkı Jüpiter Gezegen Kafe Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

İstanbul’da işyeri açma, çalıştırma, denetleme konusunda önemli yetkileri bulunan ve ilçe belediyelerinin en faal bölümlerinden biri olan Ruhsat Denetim Birimi müdürlerinin bu seferki buluşma adresi, Kartal oldu.

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün organize ettiği buluşmaya; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Şube Başkanı İnci Cebeci Karali, Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Dr. Dilek Kars, İstanbul’daki 39 ilçenin ruhsat ve denetim müdürleri ile vekillerinin yanı sıra teknik personel katıldı.

Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü Parkı Jüpiter Gezegen Kafe’de gerçekleştirilen toplantının bir bölümüne Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Oktay Aksu da katılarak tüm katılımcılara verimli bir toplantı diledi.

Hem bilgi alışverişi hem de yeni pek çok düzenlemenin masaya yatırılarak mevzuat ve teknik konularda görüş alış verişinin gerçekleştirildiği toplantıda; elektrikli şarj istasyonlarından, kargo noktalarına pek çok farklı konu ele alındı.

3 saatten fazla süren toplantının sonunda Kartal Belediyesi Başkanvekili Oktay Aksu, tüm katılımcılar adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Şube Başkanı İnci Cebeci Karali’ye anlamlı bir hediye takdim etti.

Kartal Belediyesi’ne bağlı Engelsiz Üretim Atölyesi’nde üretilen çini tabaklardan ve el yapımı sabunlardan takdim eden Aksu, eserlerin engelli bireylerin emeğinin ürünü olduğunu belirterek katılımları için tüm müdürlere teşekkür etti.

YÖK'TEN ÜNİVERSİTELER İÇİN RADİKAL ADIM:4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİ 3 YILA İNEBİLİR
FON VURGUNU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ESKİ SPK BAŞKANVEKİLİ ENVER USCA VE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ MİLLÎ JUDOCU SEMA NUR YÜKSEL’E COŞKULU KARŞILAMA
KARTAL’DA TARİHİ GÜN: KOMŞULUK, DAYANIŞMA MEYDANI VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
ESKİ BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDI
TUZLA'DA EMSAL TRANSFERİ İÇİN ÖNEMLİ İLERLEME:BAŞKAN BİNGÖL YAKIN ZAMANDA DUYURULACAĞINI AÇIKLADI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SAHADA GÜÇ BİRLİĞİ: BİRLİK, DAYANIŞMA VE ÖRGÜT COŞKUSU!
PENDİK'TE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI:2.028 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN KURASI ÇEKİLDİ
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI MEHMET ALİ YÜKSEL'DEN PENDİK'TE SAHA MESAİSİ:''ÖRGÜTÜMÜZ PARTİSİNE SAHİP ÇIKIYOR''
ABD ARA SEÇİMLERİNDE SİYASİ TABLO TERSİNE DÖNDÜ:KONGRE DEMOKRATLARIN KONTROLÜNDE