4 GÜN SONRA SAĞ BULUNAN GENÇ MİMAR ECE GÜREL HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da Belgrad Ormanı'nda kaybolan ve arama kurtarma ekibinin çalışmaları sonucu dört gün sonra sağ bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Kağıthane semtindeki evinden 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan 36 yaşındaki Gürel'den bir süre sonra haber alamayan yakınları, polis ekiplerine kayıp ihbarında bulunmuştu.

İhbar üzerine bölgeye giden polis ve arama kurtarma ekipleri, geniş çaplı arama çalışmaları başlatmıştı.

Aramaların ikinci gününde cep telefonu, mont ve bazı eşyalarına ulaşılmış, dördüncü gününde Gürel uyur halde bulunmuştu.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU 

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu , Diyarbakır'da katıldığı programda yaptığı konuşmada, Gürel'in ölüm nedenine ilişkin açıklamalarda bulundu.

'AŞIRI HİOPTERMİ'

Memişoğlu, Gürel'in 'aşırı hipotermi' dolayısıyla hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

Memişoğlu açıklamasında, "Allah rahmet eylesin, Mimar Ece hanımı kaybettik, gece 3.00'te. Aşırı bir hipotermisi vardı. Bütün çabalarımıza rağmen maalesef kurtulamadı. Ailesine sabırlar diliyorum. Sonuçta çok acı bir olay, gerçekten eşine sabırlar diliyorum, Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI