4. TUZLA KİTAP FUARI KAPILARINI GÜVENLİK UZMANI METE YARAR İLE AÇTI

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Tuzla Kitap Fuarı Marina'da açıldı. 12 Kasım'da açılışı gerçekleşen Kitap Fuarı 21 Kasım'da sona erecek. Yuzlerce Yayınevi'nin yer aldığı Fuar kitapseverleri bekliyor.

Tuzla Belediyesi tarafından her yıl gerçekleşen Kitap Fuarı 12 Kasım'da Tuzla Marina'da açıldı. Açılışın ilk gününde söyleşi yapan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar Türkiye'nin beyin göçü üzerine ve savunma sanayi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mete Yarar Türkiye'nin savunma Sanayinde iyi bir yerde olduğunu belirterek Avrupa'yla kıyaslanamayacak kadar ileri düzeye eriştiğini söyledi.Türkiye'nin  bir çok ülkeye yardım ettiğini ancak mütevazilik nedeniyle tüm yapılanların gerek ülke çapında gerekse Avrupa bazında yeterli derecede duyurulamadığını ifade etti. 

TUZLA KİTAP FUARI VİDEO LİNKİ EKTEDİR;https://www.youtube.com/watch?v=aS1GmKZcU7c&t=1s

Haber/ Hatice ODABAŞ

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI