45 GÜNDE TAMAMLANAN AYDOS ORMAN CADDESİ HİZMETE AÇILDI

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 45 günde tamamlanan Aydos Orman Yolunu törenle hizmete açtı.

Açılış törenine;Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Emniyet Müdürü Murat Milletsever, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan ile birlikte ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, muhtar ve yerel basın temsilcileri yer aldı. 

Programın ilk konuşmasını gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin alternatif yolların yapımına  devam edileceğini belirterek;1.5 km'lik yol fakat üç ilçeyi birbirine bağlayan kritik öneme sahip yol.İki aracın zor geçtiği bu yolu duble yol haline getirdik. Hayırlı olsun''dedi. Başkan Ahmet en çok yatırım yapan belediyeler arasında Pendik'in ilk sıralarda yer aldığını ifade ederek bütçenin yüzde 40'ı yatırımlara ayıran bir belediye olduklarını söyledi.Başkan Ahmet Cin hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak İBB'nin yapması gereken hizmetlerin Pendik İlçesi'nde  yapmadığını buna rağmen halka hizmet etme noktasında süratle çalışacaklarını belirtti. 

Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Erol Kaya kürsüye geldi. Konuşmasında Ahmet Cin’e ve kısa süre de bu yolun yapımını sağlayan ekibe teşekkür etti.  Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe konuşmasında Ak Parti Belediyeciliğinin önemine vurgu yaparak aynı bölgede uzun süredir bitirilemeyen Büyükşehir faaliyetleri olduğunu ama Pendik’in farkını ortaya koyduğunu ve kısa sürede büyük işler yaptığını söyledi.

Açılış töreni  kurdele kesimi öncesi yapılan dualar sonrasında sona ererken, yeni açılan Aydos Orman yolunda test sürüşü yapılarak son buldu. 

VİDEO LİNKİ EKTEDİR;https://www.youtube.com/watch?v=GOu2Lw75Z8g&t=11s

ÜMRANİYE'DE 19 MAYIS, 'GENÇLİK VE SPOR' YÜRÜYÜŞÜYLE KUTLANDI
19 MAYIS BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAZ 19 MAYIS KUTLAMASI
MALTEPE'DE 19 MAYIS COŞKUSU
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PENDİK'TE TÖRENLERLE KUTLANDI
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TUZLA'DA COŞKUYLA KUTLANIYOR
KARTAL'DA 19 MAYIS TÖRENLERİ ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLANDI
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR 19 MAYIS’TA EN ŞEN FESTİVALDE DOYASIYA EĞLENDİLER
19 MAYIS'TA ULAŞIM MARMARAY VE METRO HATLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN DANSI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU