55 FİRMA İŞ ARAYANLARLA BİR ARAYA GELDİ

Pendik Belediyesi 22. İş’te Pendik Buluşmaları’nda 55 firmayı iş arayanlarla buluşturdu. İş arayanlar tek noktada birçok firmayla görüşerek pek çok fırsat yakaladı.

 

Pendik Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği İş'te Pendik Buluşmaları’yla firmaları iş arayanlarla buluşturmaya devam ediyor. 22.si düzenlenen İş'te Pendik Buluşmaları'nda çeşitli sektörlerden firmalar iş arayanlarla tek noktada bir araya geldi.

55 firma Pendik Sahil Meydanı’ndaki fuar alanında yerini aldı. Alanda mülakatlar, görüşmeler, iş başvurusu ve bilgilendirme yapıldı. Firmaların tek noktada bir araya gelmesiyle iş arayan veya sektörler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar fuara gelerek iş verenlerle birebir görüşme fırsatı yakaladı. Vatandaşlar firmalarla görüşerek bilgi almanın yanı sıra açık iş pozisyonlarını da değerlendirdi. İş verenler ise açık iş pozisyonlarına yönelik uygun eleman aradı, yüz yüze görüşmeler yaptı.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR