6 AYRI EKİP ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, 6 ayrı ekiple asfalt serimi ve yama çalışması yapıyor.

Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde gece çalışan ekipler,  Kurtköy Mahallesi Cezeri Sokak’ın ardından Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Pendik Belediyesi ekipleri ilçe genelinde kapsamlı asfaltlama çalışması başlattı. Bu doğrultuda 1’i serim olmak üzere 6 ayrı ekip, farklı bölgelerde çalışıyor. İlk olarak Kurtköy Mahallesi Cezeri Sokak’taki çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda asfalt serimi gerçekleştiriyor. Buradaki çalışmanın tamamlanmasının ardından program dahilinde diğer cadde ve sokaklarda da asfalt serimi yapılacak.

Hava şartları müsait olduğu sürece devam edecek

Cadde ve sokaklardaki asfaltın kalitesi hem yağışlarla hem de zamanla ve altyapı çalışmaları sebebiyle yıpranabiliyor. Asfalt serimi ve yama çalışmalarıyla bu olumsuz durum ortadan kalkarken sürücüler daha konforlu yolculuk yapıyor. Öte yandan Pendik Belediye ekipleri trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde şehir içi ulaşımı olumsuz etkilememek için gece çalışıyor. Ekipler, hava şartları müsait olduğu sürece asfalt serimi ve yama çalışmalarını sürdürecek.

TUZLA'DA GENÇLER SANATTA BULUŞTUKLARI MEKANIN DIŞ DUVARLARINI RENKLENDİRDİ
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MAZBATASINI ALARAK GÖREVE BAŞLADI
PENDİK'TE GECE MESAİSİ:BATI MAHALLESİ VE IHLAMUR SOKAK'TA ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
PENDİK'TE YAZ BİLİM OKULU DEVAM EDİYOR
41 BİN MAĞDUR 918 MİLYON TL HAKSIZ KAZANÇ:VİZE ÇETESİNE 6 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN AHİRETE İRTİHAL EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI İÇİN MEVLİD PROGRAMI
12 SAATLİK MARATONUN ARDINDAN ÇERÇEVE YASA 467 ''EVET'' OYLA TBMM'DEN GEÇTİ
PENDİK'TE SON SON NEFESTE EŞİTLİĞİ YAKALADI:BATMAN PETROLSPOR İLE NEFES KESEN BERABERLİK!
TUZLA'DA İSHAKPAŞA PARKI MAHALLEYE NEFES OLDU
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A TEBRİK ZİYARETİ