65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA KÖTÜ HABER! ULAŞIM ÜCRETLİ HALE GELECEK

AK Parti tarafından hazırlanan emlak vergileri başta olmak üzere su çevre konut sigortası motorlu taşıtlar vergisi çeşitli oranlarda zamlanırken yeni düzenlenen taslakta 65 yaş üstü ücretsiz yolculuk yapan yurttaşları şehir içi seyahatleri ücretli olacak

AK Parti tarafından hazırlanan yeni taslak kabul edilirse 65 yaş üstü ücretsiz seyahat eden vatandaşlar bilet parasını ücretli ödemek zorunda kalacaklar.

Taslakta 65 yaş üstü vatandaşların mesai yoğunluğunun yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde seyahat etmeleri halinde ücretsiz seyahat edemeyecekler.

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre, yakında Meclis'e sunulması beklenen taslak düzenlemenin yasalaşması halinde mesai başlangıç ve bitiş saatlerine yakın saatlerde 60 ve 65 yaş üstü vatandaşlar bu araçlara indirimli ya da ücretsiz binemeyecek. Bu araçları zorunlu olarak kullanmaları gerektiğinde ise “tam bilet” parası ödeyecekler.

YASALAŞMASI HALİNDE 10 MİLYON YURTTAŞ ÜCRETLİ SEYAHAT EDECEK

TÜİK'e göre, 60-64 yaş arasında 3 milyon 446 bin, 65 yaş üstünde de 7 milyon 186 bin olmak üzere toplam 10 milyon 632 bin vatandaşımız bulunuyor.

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI