80 YAŞINDAKİ ABD VATANDAŞIYLA EVLİLİK YAPAN OYUNCUDA TAZMİNAT DAVASI

80 yaşındaki ABD'li vatandaşla evlilik yaparak gündeme bomba gibi düşen oyuncu Meltem Miraloğlu kendisini haberleştiren Onur Akay'a tazminat açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Kendisini evlat edinen 80 yaşındaki Patrick isimli Amerikalı ile daha sonra Amerika’da nikah masasına oturan Meltem Miraloğlu, magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor.

Beyaz TV’de yayınlanan Ece Erken ve Bircan Bali’nin sunduğu ‘Söylemezsem Olmaz’a bu sabah canlı telefon bağlantısı yapan ünlü sanatçı Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun kendisine tazminat davası açmaya hazırlandığını açıkladı.

'Evliliğin perde arkasını yazdığım ve anlattığım için bana dava açıyor'

Onur Akay, “Amerika’da yaşadığı olayları, evliliğini ve evliliğinin perde arkasını köşe yazımda yazdığım ve magazin programlarında anlattığım için, Meltem Miraloğlu bana tazminat davası açıyormuş.” dedi.

'Babasının karısı oluyor, aşk yok, buram buram dolar kokuyor'

Canlı yayında, Meltem Miraloğlu’nun evlendiği 80 yaşındaki Patrick’in 1 yıl önce açık kalp ameliyatı olduğunu da dile getiren Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun önce kendisini evlat edinen Amerikalı Patrick ile evlenmesine ise, “Film gibi olay, babasının karısı oluyor. Kesinlikle aşk yok, buram buram dolar kokuyor ve Green Card için yapılan bir evlilik.” dedi.

Onur Akay, ayrıca canlı yayında Meltem Miraloğlu’nun Ağustos ayında verdiği ancak yayınlanmayan özel bir röportajını gün yüzüne çıkardı.

Onur Akay’ın özel olarak ‘Söylemezsem Olmaz’ programına verdiği röportaj videosunda, Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenmeden 3 gün önce, Aşk-ı Memnu dizindeki ‘Bihter’ karakterinin 70 yaşındaki ‘Adnan’ karakteri ile evlenmesine tepki vermesi dikkat çekti.

BAKAN GÜRLEK'TEN CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMALAR
YOKSULLUK SINIRI 117 BİN TL'Yİ AŞTI: ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ AYLIĞI AÇLIĞA DİRENEMİYOR
İSTANBUL'DA KAYYIM SÜRÜYOR: CHP'NİN 33 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
YENİ PARTİ'NİN A TAKIMI BELLİ OLDU
HACI HATUN ÖZTÜRK CAMİİ İBADETE AÇILDI
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DAHA HİZMETE AÇILDI
CHP'DE 91 VEKİLLE TARİHİ KOPUŞ:YENİ PARTİ BU GÜN KURULUYOR
PENDİK RİZELİLER DERNEĞİ'NDEN KAMU KURUMLARINA ANLAMLI ZİYARET TURU
PENDİK RİZELİLER DERNEĞİ'NDEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
UGY'DEN SEKTÖREL GELECEK İÇİN KAMU KURUMLARINA ÜST DÜZEY ZİYARETLER