ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Bakan Tunç göreve yeni atanan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya'ya görevinde başarılar temenni etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamaları ekteki linktedir;

https://www.youtube.com/watch?v=WsDoxt7dPFg&t=93s

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi temaslar kapsamında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'le bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nda geniş katılımlı bir toplantıda açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti'nin 22 yıllık süreci boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan'ın önderliğinde  hakkaniyetli Adalet temelini esas alan bir yönetim şekliyle  yoluna devam edeceğini söyledi.

Bakan Tunç İstanbul genelinde teşkilat çalışmaları kapsamında en başarılı ilçenin Pendik olduğuna vurgu yaparak, bu başarıda mahalle başkanları başta olmak üzere ilçe başkanları, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi'nin çok büyük emekleri olduğunu belirtti. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in Pendik'te  başarılı çalışmalar ve projeler yürüterek Pendik'in gelişmesine katkı sağladığını ifade ederek 1994 öncesinden Pendik'te çamurlu yollar ve suların akmadığı bir dönem geçirdiğine vurgu yaparak geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Erol Kaya ve Kenan Şahin'e Pendik'in kalkınması ve gelişimine katkı sundukları için teşekkür ettiğini belirtti. 

Bakan Tunç önceki yıllarda AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade ederek Pendik'in birinci ilçe olması için gereken tüm desteği vereceklerini söyledi.

HACI MUAZZEZ BÜLBÜL CAMİİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU KRİTİK: 10.KEZ HASTANEYE KALDIRILDI
RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE FİYAT İSTİKRARI OPERASYONU
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN 15 BİN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ
PENDİK'İN TARİHİ ARŞİVİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: SULTAN 2. ABDÜLHAMİT DÖNEMİ SERGİSİ AÇILDI
İSTANBUL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ FİYATINI AÇIKLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KADIN EMEĞİ PAZARI BAŞLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZE KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇIYOR
AK PARTİ İBB GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT TÜRKYILMAZ'IN ULAŞIM ZAMMI TEKLİFİ OY ÇOKLUĞUYLA REDDEDİLDİ
ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR