ADALETİN BÖYLESİ:ÇORLUDA OĞLUNU KAYBEDEN ANNEYE SORUŞTURMA AÇILDI

Çorlu Tren kazasında 9 yaşındaki oğlunu kaybeden acılı anneye sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek soruşturma açıldı.

Yaşanan olayı sosyal medya hesabından duyuran Mısra Öz Sel bu güne kadar adil yargı kararını beklediğini ifade ederek Emniyetten aranıp sosyal medya paylaşımları yüzünden ifadeye çağrıldığını belirtti.

Acılı anne sosyal medya hesabından yaşananlara isyan ederek şöyle dedi: “Oğlumu iki parça trenin altından aldım diyorum. Bu güne kadar sabırla adil yargı bekledik diyorum. Bugün emniyetten aranıyorum!!! Twitter paylaşımlarım yüzünden Çorlu Başsavcılığı ifadeye çağırıyor beni! Vaz mı geçeceğim bu gösterdiğiniz sopa ile!? Ayıp!!!!” diye yazdı.

Çorlu'da toprak menfezin kayması sonucu  8 Temmuz 2018 yılında meydana gelen tren kazasında 25 kişi hayatını kaybetmiş 317 vatandaş da yaralanmıştı. Çorlu tren kazasında yakınlarını kaybeden aileler adalet beklerken duruşmalar sürekli başka bir tarihe ertelenmiş suçlular hakkında cezai işlem kararı  alınamamıştı. 

Çorlu tren faciasının 2019 Aralık ayının başındaki duruşmasında savcı mütalaasını açıklamış ve sanıkların tutuklanmaları isteminin reddini talep etmişti. 21 Nisan 2020’ye ertelenen duruşmasının ardından 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in dedesi mahkeme çıkışında isyan etmişti.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI
CHP’DE "KILIÇDAROĞLU" DEPREMİ: BAŞARIR VE GÜNAYDIN’IN GÖREVLERİ DÜŞTÜ!
13 BEYAZ ET FİRMASINA KAYYUM ATANDI
BAŞKAN AHMET CİN'DEN HİZMETLE GEÇEN 7 YILLA İLİŞKİN AÇIKLAMA:BORÇSUZ BELEDİYEYİZ''
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR'DEN PENDİK BELEDİYESİNE TEBRİK VE TEŞEKKÜR
CHP'DE DEPREM:PM DÜŞTÜ GÖZLER 45 GÜNLÜK KURULTAY SÜRECİNDE!
PENDİK'TE SANAT DEVRİMİ:OZAN İNKAYA'DAN ANADOLU YAKASI'NIN EN KAPSAMLI TİYATRO AKADEMİSİ