ADANA YÜREĞİR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK! TURİSTLERİN ZİYARETİNE AÇILACAK

Adana Yüreğir Belediyesi bir ilke imza atarak ters ev projesini hayata geçirdi. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek olan projenin temelleri Millet Bahçesi'nde atıldı.

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından bölgenin kalkınması için başlatılan Ters Ev projesinin  İki katlı, 4+1 olarak 200 metrekare alanda 18 ton çelik kullanılarak yapılması amaçlanıyor.

Proje bittiğinde yatak odası başta olmak üzere tüm eşyalar ters olacak şekilde tamamlanacak. 2021 yılı başında yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açılacağı bildirildi.

İlçenin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bölgede turizmi kalkındırabilecek sosyal ve kültürel alanlardaki projeleri bir an önce hizmete sunmak istediklerini aktaran Kocaispir, "Yüreğir'i bir cazibe merkezi haline dönüştürecek projemizi tamamladığımızda ziyaretçilerimiz burada güzel, keyifli ve unutulmaz dakikalar geçirebilme imkanına sahip olacak" dedi.

SANAT DÜNYASINDA NARKOTİK ŞOKU:ÜNLÜ İSİMLER GÖZALTINDA
22. GELENEKSEL RESİM, HİKÂYE VE ŞİİR YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR BAŞLADI
KARTALLI KADINLARA TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ESNAF ÇIKARMASI:''HER SOFRADA HER SOKAKTAYIZ''
PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL'DAN PENDİK KENT KONSEYİNE ZİYARET
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
KARTAL'DA MİNİKLERDEN ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERLERİNE İLİŞKİN ANLAMLI ETKİNLİK
PENDİK BELEDİYESİ RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
SERDAR DİZDAR VE BETÜL ÇAMDERELİ ÇİFTİ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI
ENİGMA VARYASYONLARI ADLI OYUN KARTAL'DA SERGİLENDİ