ADD KARTAL ŞUBE BAŞKANI'NDAN AK PARTİ MECLİS ÜYESİNE YANIT

Kartal Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısında AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Arzu Öğüt'ün ''ADD ye üye olmak istedim ancak başörtülü olduğum için kabul edilmedim''sözlerine yanıt geldi.

ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Arzu Öğüt'ün mecliste sarf ettiği sözlere sert yanıt vererek basın açıklaması yaptı.

ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan tarafından yapılan açıklama şöyle;

SAYIN BASINIMIZIN VE KAMUOYUMUZUN BİLGİSİNE…
Kartal Belediyesi Meclisinin 2019 Kasım ayı 2. Toplantısında Adalet ve Kalkınma Partisi Kartal Belediye Meclis Üyesi Sayın Arzu Öğüt Şimşek hanım söz alarak; “Buradan ADD’yi kınıyorum, üye olmak istedim, baş örtümden ötürü beni üye yapmadılar, böyle geri kafalılık, yobazlık olmaz” diyerek Atatürkçü Düşünce Derneğimize haksız olarak itham ve hakarette bulunmuştur.
Saygıdeğer Basınımızın ve Kamuoyumuzun huzurunda ,Sayın Meclis Üyemize gördüğümüz lüzum üzerine aşağıdaki yanıtı veriyoruz ;
Sayın Meclis Üyesi, YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. Gelmediniz , üyelik talebinde bulunmadınız. Atatürkçü düşünce derneğine gönlünde Atatürk sevgisi, ilke ve inkılaplarına inanç ve bağlılığı olan her kez üye olabilir. Atatürkçü Düşünce Derneği kumaşla, görüntüyle ilgilenmez. Beyninizin uygun olması gerekir. Atatürk’e iftiralar eden, ayyaş diyen, yaptıklarını kötülemeye çalışan, kumpaslarla Atatürkçü ve vatansever, birçok kişinin ölümüne sebep olan kumpasları sahiplenip destekleyen bir düşüncenin savunucusu ve neferi değil misiniz?
Kaç Atatürkçü subayı, öğretmeni ve daha nicelerini uydurma davalarda hücrelerde süründürüp yaşamlarının köreltilmesine sebep olmadı mı? savunduğunuz düşünceler. Bunlar mahkeme kayıtları ile sabit değil mi? Sayacak çok uygulama var Atatürkçü düşünce derneğine üye olamamanız için. Fetoyu devletin içine sokan, darbe yapacak kadar güçlendiren kim? Türk düşmanı Arap çetelerini muhatap bilen partiniz, terör örgütünün eli kanlı muhataplarını devletin televizyonuna çıkartan partiniz değil mi?
Ve daha saymakla bitmezleriniz…
Atatürkçü Düşünce derneğine üye olup; savunduğunuz düşüncelere ve partinize mi ihanet edeceksiniz? Yoksa Atatürkçü düşünce derneğini mi kandıracağınızı düşünüyorsunuz? Atatürk ve Atatürkçü düşünce derneği kandırılamaz. Atatürkçü düşüncede takiyye yoktur. İnandığımızı olduğu gibi apaçık söyler, savunur ve yaşarız. Siz buna ayak uyduramazsınız.
Sayın Meclis Üyemiz bizden size naçizane bir ÖĞÜT.
Önce mensubu olduğunuz Parti’nin icraatlarını iyi bir sorgulayın.
Üyelik koşulları da genel kurullarında fetva ile değil, Kemalistlerin iradesi ile belirleniyor.
Atatürkçü Düşünce Derneği üye endeksli değil, Kemalist düşünceyi yaşam biçimi olarak benimsemiş Atatürkçülerin derneğidir.
Şimdi,
Müracaat etmediğiniz, önünden geçmediğiniz Atatürkçü Düşünce Derneğimizin bir çayını içmek isterseniz başımızın üstünde yeriniz var insan olarak.
Saygılarımızla

Kemal ASLAN
Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube
Başkanı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
MARMARA'DA 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET