ADİLE NAŞİT'İN HAYAT HİKAYESİ KARTAL'DA SAHNELENDİ

Türk tiyatrosu ve sinemasının unutulmaz ismi Adile Naşit, bu kez tiyatro sahnesinde yeniden hayat buldu. 

Emrah Uslu’nun yazıp yönettiği, Elif Çakman’ın sahnelediği ‘Adile Naşit – Bir Kahkahanın Ardındaki Gözyaşı’ adlı oyun, izleyicileri hem güldürdü hem duygulandırdı.

Kartal Belediyesi’nin Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen oyun, Soğanlık Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluştu. Tek perdelik biyografik melodram türündeki oyun, 70 dakika boyunca tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Yazar ve yönetmen Emrah Uslu, usta oyuncunun yaşamındaki bilinmeyen yönleri ve sahne ışıklarının ardındaki kırılgan kalbini seyirciyle buluşturdu. Oyunda, Adile Naşit’in kahkahalarının ardında saklı kalan acılar, özlemler ve güçlü bir kadının hayata karşı direnişi etkileyici bir şekilde anlatıldı. Başarılı performansıyla dikkat çeken Elif Çakman, izleyicileri usta oyuncunun yaşam yolculuğuna duygusal bir serüvene çıkardı. Oyun, güçlü hikâyesi ve başarılı sahne performansıyla izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Etkinliğe, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin de katıldı. Oyun sonunda Şahin, başarılı performansları dolayısıyla oyunun yazarı ve yönetmeni Emrah Uslu ile oyuncu Elif Çakman’a plaket takdim ederek teşekkür etti. İzleyiciler sanatçılara alkışlarla eşlik etti.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI
ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ KARTAL'DA AÇILDI
ÜMRANİYE SOSYAL TESİSLERİNDE RAMAZAN BEREKETİ: İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI
PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ