ADRES SORMA BAHANESİYLE KADINI İSTİSMAR EDEN ZANLI YAKALANDI

Ataşehir'de bir sürücü yoldan geçen basketbolcu kadına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Ataşehir'de adres sormak için aracıyla bir kadına yaklaşan ve cinsel organını gösteren zanlı kadının şikayeti üzerine yakalanarak gözaltına alındı.

Tacizci şahsın fotoğraflarını çeken eski basketbolcu kadın fotoğrafları sosyal medyadan paylaşınca tacizci zanlı kısa sürede yakalandı. 

Görüntüleri inceleyen Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Cihan A.(26) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Cihan A., Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alındı.

Cihan A. suçlamaları kabul etmeyerek yanlış anlaşıldığını ileri sürdü. Şüpheli, hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltının alınmasının ardından D.Ç. de şüpheliyi teşhis için Asayiş Büro'ya getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE
İSRAİL GAZZE'YE KARA HAREKATI BAŞLATTI
20. ULUSLARARASI GELENEKSEL EN SANATLARI FESTİVALİ PENDİK'TE KAPILARINI AÇTI
PENDİKSPOR AMEDSPOR KARŞISINDA 90. DAKİKADA GELEN PENALTIYLA YIKILDI:2-1
ÜMRANİYE, GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI