ADRES SORMA BAHANESİYLE KADINI İSTİSMAR EDEN ZANLI YAKALANDI

Ataşehir'de bir sürücü yoldan geçen basketbolcu kadına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Ataşehir'de adres sormak için aracıyla bir kadına yaklaşan ve cinsel organını gösteren zanlı kadının şikayeti üzerine yakalanarak gözaltına alındı.

Tacizci şahsın fotoğraflarını çeken eski basketbolcu kadın fotoğrafları sosyal medyadan paylaşınca tacizci zanlı kısa sürede yakalandı. 

Görüntüleri inceleyen Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Cihan A.(26) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Cihan A., Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alındı.

Cihan A. suçlamaları kabul etmeyerek yanlış anlaşıldığını ileri sürdü. Şüpheli, hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltının alınmasının ardından D.Ç. de şüpheliyi teşhis için Asayiş Büro'ya getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ VE MÜZİKLİ SÜRPRİZ
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR SEZONU BANDIRMASPOR'A 2-1 YENİLEREK 16. SIRADA TAMAMLADI
GAZETECİ SAKİ AKYÜZ'ÜN OĞLU TAHA AKYÜZ ELİF TÜZEK İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN ''BİR TON BAKLAVA DAĞITILDI'' İDDİALARINA AÇIKLAMA
YEMEN'DE EMEK VE DİRENİŞ;''YAHYA MUHAMED EL-TABİB İLE SAVAŞIN GÖLGESİNDE SENDİKAL MÜCADELE''
"KALPTEN KADRAJA FOTOĞRAF SERGİSİ" ANNELER GÜNÜ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU
EL EMEĞİ ÇARŞISI ANNELER GÜNÜ’NDE AÇILDI
MATTİA MANGUZZİ SPOR KOMPLEKSİ PENDİK'TE HİZMETE AÇILDI
AKTİF YAŞ AL PROJESİ İLE MAYIS AYI DOLU DOLU GEÇECEK