''AFET SONRASI KORKU VE KAYGIYLA NASIL BAŞ EDİLİR?''

Pendik Belediyesi “Afet Sonrası Korku ve Kaygıyla Nasıl Baş Edilir?” seminerleri düzenliyor.Seminerlerde afet sonrası duygu durumlarına ve baş etme yöntemlerine değiniliyor.

 

Pendik Belediyesi ,Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından vatandaşlar için “Afet Sonrası Korku ve Kaygıyla Nasıl Baş Edilir” seminerleri düzenliyor.Seminerlerde ikincil travma,kaygı,korkuyla baş etme ve benzeri noktalara değiniliyor.

Psikolog ve Aile Danışmanı Fatma Bozdağ’ın verdiği seminerlerde afet sonrası duygu durumları üzerine de katılımcılarla soru-cevap yapılıyor.Seminerlerin ilki Ahmet Yesevi mahallesi Ahi Evran Kültür Merkezinde düzenlendi.İki gün daha devam edecek seminerler saat 11.00’da Perşembe günü Ahmedi Hani Kültür Merkezinde,Cuma günü ise Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI