AFİŞ RENGİNE SAVUNMA İSTENDİ

İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'Karaciğer Tümör Günleri" panelinin afişinde "sarı-yeşil-kırmızı" renkleri kullanıldığı için hekimlerin savunması alındı.

İnönü Üniversitesi tarafından 13-14 Eylül tarihlerinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Karaciğer Tümör Günleri" paneli düzenlendi. Panel için hazırlanan afişte kullanılan renkler ise etkinliği organize eden hekimlerin ifade vermesine neden oldu.

Afişte yer alan 'karaciğer' şeklindeki fotoğrafta sarı, kırmızı ve yeşil renklerinin kullanılması nedeniyle paneli organize eden hekimlerin savunmaları alındı.

İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'Karaciğer Tümör Günleri"nde canlı vakalarda karaciğer tümörlerinin tedavisinde önemli bir yöntem olan radyoembolizasyon ele alınmıştı.

PESİAD'DAN GEDİK HOLDİNG'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
GENÇ PESİAD'DAN SEVGİ DOLU SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
20 KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ MÜRTED HAVA ÜSSÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLANIYOR
İSTANBUL'DA MİDYE VE KUMPİRDEN ZEHİRLENME: ANNE DE HAYATINI KAYBETTİ
ÖSYM SINAV TAKVİMİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ARA TATİL ETKİNLİKLERİNDE YÜZLERCE ÇOCUK BİR ARAYA GELDİ
MSB'DEN AÇIKLAMA:C-130 UÇAKLARININ KULLANIMI DURDURULDU
CHP PENDİK GENÇLİK KOLLARI ''HAMLE SIRASI BİZDE!'' SLOGANIYLA GENÇLERİ SATRANÇLA BULUŞTURDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN “AFET YÖNETİMİNE GENÇ BAKIŞ ZİRVESİ”