AİLE HEKİMLERİ KORUYUCU EKİPMAN ALIMINI CEPTEN KARŞILAYACAK

Koranavirüs salgınında gecesini gündüzüne katarak hayat kurtaran sağlıkçılara ücretsiz dağıtılan koruyucu ekimpan verilmesi sonlandırıldı. Aile Hekimleri Federasyonu Başkanı Özlem Sezen pandemi sürecinin devam ettiğini belirterek duruma tepki gösterdi.

Aile hekimlerine ücretsiz olarak verilen kişisel koruyucu ekipman dağıtımı durduruldu.Hekimlere koruyucu malzemelerin kendi ceplerinden karşılanması ile ilgili yazı gönderilmesi tepki çekti.

Sağlıkçılara ücretsiz ekipman dağıtımının sonlandırılmasının gerekçesi ise salgında normal döneme girildiği ifade edilirken, aile hekimlerinden koronavirüs tanısı konulan ve evlerinde karantinaya alınan hastalara her gün ev ziyaretleri yapmaları talimatı da verildi.

PANDEMİ DÖNEMİ DEVAM EDİYOR HER GÜN BİNERCE HASTAYA TANI KONULUYOR

Aile Hekimleri Federasyonu Başkanı Özlem Sezen pandemi sürecinin devam ettiğini, her gün binlerce hastaya koronavirüs tanısı koyduklarını belirterek “Doktorların hakkı ödenmez deyip maskeyi bile ödememek anlaşılır gibi değil. Bu düzelmeli” dedi.

GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN İŞ İNSANI MEHMET SALİH USTA'YA NEZAKET ZİYARETİ
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN GELİŞME:GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI DEŞİFRE EDİLDİ
ÜMRANİYE’DE TOPRAK SANATLA BULUŞUYOR
PENDİK'TE KORKUNÇ YANGIN FACİASI:3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
PENDİKSPOR ÇORUM FK'YA 2-0 MAĞLUP OLDU
YAĞMUR SUYU KANALLARINI VE MAZGALLARI TEMİZLİYORLAR
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ: KIZI VE ARKADAŞI YURTDIŞINA KAÇARKEN GÖZALTINA ALINDI
GAZETECİ MEHMET AKİF ERSOY VE 7 KİŞİ UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDAGÖZALTIN ALINDI