AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR PENDİK'TE GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Pendik'te gençlerle bir araya geldi.AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları bünyesinde düzenlenen toplantıda gençlerin sorularını yanıtlayan Kandemir Türkiye'nin Yeni Yüzyılında gençlerin yer alacağını söyledi.

Erkan Kandemir Pendik Pencere Sahilde gerçekleşen gençlik buluşmasında AK Parti olarak gençlere siyaset alanında yer açan bir parti olduğuna vurgu yaparak AK Parti'nin gelecekteki sancağını gençlerin taşıyacağını söyledi. 

Kandemir 28 Mayıs seçimlerine yönelik ilk kez oy kullanacak olan gençlerden destek isteyerek Türkiye'nin daha ileri bir seviyeye gelmesi için birlikte Yeni Türkiye Yüzyılını gerçekleştireceklerini ve sandıktan zaferle çıkacaklarını söyledi.

Toplantıya; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, AK Parti Pendik İlçe Yönetimi ile çok sayıda genç yer aldı. 

YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ