AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR PENDİK'TE STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir seçim çalışmaları kapsamında Pendik'te STK ve İş İnsanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

AK Parti Pendik ilçe Başkanlığı bünyesinde düzenlenen kahvaltı programına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, AK Parti önceki dönem İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları ile STK temsilcileri yanı sıra İş İnsanları yer aldı.

AK Parti Pendik ilçe Başkanlığı bünyesinde düzenlenen kahvaltı programında selamla konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir AK Parti'nin 21 yılda Türkiye'yi tam bağımsızlıkla bütünleştirdiğini belirterek bunun en göstergelerinin İHA,SİHA,TOGG TCG Anadolu üreterek dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girdiğini söyledi. Erkan Kandemir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hikayesi'nin Türkiye'nin hikayesi olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdaoğan'ın kararlılığı ile Türkiye'nin bu gün Karadeniz başta olmak üzere Gabar Dağı'ndan petrol çıkartıldığını söyledi. 

Kandemir CHP'nin türevlerinin bu ülkeye bu güne kadar hiçbir faydaları dokunmadığına dikkat çekerek bunların iktidar gücünü eline aldıklarında ülkeyi daha da geriye götüreceklerini ancak bu milletin buna asla izin vermeyeceğini belirtti. 

BDDK'DAN KREDİ LİMİTLERİNE NEŞTER: KİMLER ETKİLENECEK?
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
ANAHTAR PARTİ'DEN KADIN GÜCÜ:PENDİK'TE EĞİTİM VE KATILIM SEFERBERLİĞİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÇİFTE ALTIN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN’İ KABUL ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR