AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI BAŞKANI TUĞBA IŞIK ERCAN, ÜMRANİYE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Ümraniye Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen “Gençlik Buluşması” programı, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

 

 

Ümraniye’de gerçekleşen etkinlikte, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan ve Belediye Başkanı İsmet Yıldırım gençlerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen program, soru-cevap bölümleri, oyunlar ve interaktif etkinliklerle zenginleştirilen buluşmada gençler hem eğlendi hem de kendilerini ifade etme fırsatı buldu. Program kapsamında gerçekleştirilen müzik performansları ve sürpriz etkinlikler, salonda renkli ve enerjik anların yaşanmasına vesile oldu.

Gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Tuğba Işık Ercan, başarıya ulaşmanın yolunun azim ve disiplinli çalışmadan geçtiğini vurguladı. Gençlere hitaben yaptığı konuşmada hedeflerinden vazgeçmemeleri gerektiğini belirten Ercan, kararlılıkla ilerleyen bireylerin her alanda başarıya ulaşabileceğini ifade etti.

Etkinlik kapsamında, Ercan için özel olarak hazırlanan ve ailesinin duygu dolu mesajlarını içeren video gösterimi izletildi. Etkinlikte ayrıca Tuğba Işık Ercan ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, geleneksel Türk sanatlarından ebru çalışması yaparak gençlerle birlikte keyifli vakit geçirdi. Ortaya çıkan renkli görüntüler programa ayrı bir değer kattı.

Gençlerin yoğun ilgisiyle tamamlanan program, Ümraniye’de gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerin önemini bir kez daha ortaya koydu. Ümraniye Belediyesi, gençlerin gelişimine katkı sunacak projeleri hayata geçirmeye devam edecek.

 

PESİAD'DAN İTO BAŞKANI ŞEKİP AVDAGİÇ'E TAM DESTEK!
PENDİK'TE KORUYUCU AİLELERE ANLAMLI BULUŞMA:''GÖNÜLLERİNİ VE YUVALARINI AÇTILAR''
PENDİK’TEKİ KAMU OKULLARI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE TERCİH DESTEĞİ
KARTAL'DA ZARLAR DOSTLUK İÇİN ATILDI
AHBAP DERNEĞİ'NE YÖNELİK BÜYÜK OPERASYON:HALUK LEVEN İLE BİRLİKTE GÖZALTI SAYISI 21'E ÇIKTI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN ''GÖREVDEN ALINMA'' İDDİALARINA YALANLAMA
SREBRENİTSA SOYKIRIMI ŞEHİTLERİ KARTAL'DA KARANFİLLERLE ANILDI
SICAKLAR 4 DERECE DAHA ARTACAK:ASIL TEHLİKE 17 TEMMUZ SONRASI
EMEKLİ MAAŞI KESİNTİLERİNDE E-DEVLET DÖNEMİ:KURUMA GİTMEYE GEREK SON!