AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI EBUBEKİR TAŞYÜREK'TEN KARTALSPOR'A ANLAMLI ZİYARET

AK PARTİ Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyet İstanbul Süper Amatör Ligi 4.Grupta mücadele eden Kartal’ın efsane spor kulübü Kartalspor’un Başkanı Binali Aydın Beyi klüp binasında ziyaret etti. 


Spor, siyaset ve Kartal’ın yerel sorunlarının konuşulduğu ziyaret, dostane bir havada geçti.
Kulüp Başkanı Binali Aydın AK Parti İlçe teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. 


AK Parti Kartal ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek de “Kartalspor’un Kartal’ın marka bir spor kulübü olduğunu, bugünkü bulunduğu yerden daha iyi yerlere layık olduğunu” belirterek “Kartalspor İçin elimizden gelen bir şey olduğu taktirde yapmaya hazırız” dedi. 
Ziyarette kulübe emeği geçen önceki dönem yöneticilerinin fotoğraflarının oluşturduğu hatıralar üzerinde yapılan sohbet görülmeye değerdi. 


Kulüp ziyareti sonrası sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek paylaşımında şu görüşlere yer verdi.
“İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kartal’ımızın efsane spor kulübü Kartalspor’un Başkanı Binali Aydın Beyi klüp binasında ziyaret ettik.
Gösterdiği konukseverlikten dolayı teşekkür eder, kendisine sağlık sıhhat, afiyet, Kartalspor’a da başarılar dileriz.”

TAPUDA DÜŞÜK BEDEL KISKACI:GİB DÜĞMEYE BASTI CEZALAR KATLANDI!
TÜRKİYE'NİN YEN NÜFUS KARNESİ: 86 MİLYON SINIRI AŞILDI ESENYURT TARİHE GEÇTİ!
ANNE-BEBEK JİMNASTİĞİ İLE SAĞLIKLI NESİLLER PENDİK’TE YETİŞİYOR
KARTAL BELEDİYESİ ETNİK MÜZİK KOROSU PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ
PENDİKSPOR'DA KIRMIZI KART FELAKETİ
ÜMRANİYELİLER HAMSİ FESTİVALİ'NDE BULUŞTU
ÂŞIK GELENEĞİNİN SON BÜYÜK TEMSİLCİLERİ KARTAL’DA ANILDI
“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI