AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY OLDU

AK Parti Kartal 8. Olağan İlçe Kongresi, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongrede, mevcut ilçe başkanı Nimet Gündoğdu, görevi Haydar Göksoy’a devretti. Devir teslim sırasında yaptığı konuşmada Gündoğdu, “Bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğim” diyerek AK Parti teşkilatına olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Yeni ilçe başkanı Haydar Göksoy, kongredeki konuşmasına “Bismillah” diyerek başladı. Göksoy, oluşturduğu yeni yönetim ile birlikte Kartal’da daha çok çalışarak başarılara imza atacaklarını belirtti.

Kongreye, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul İl Başkan Adayı Abdullah Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, milletvekilleri, komşu ilçe belediye başkanları ve komşu ilçe başkanları katılım gösterdi.

Oy verme ve sayım işlemlerinin ardından yeni yönetim onaylanarak kongre sona erdi. Kongrede, birlik ve beraberlik mesajları ön plandaydı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevini devralan Haydar Göksoy ve yeni yönetim, Kartal halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade ederek, teşkilat üyelerine ve kongreye katılan tüm davetlilere teşekkürlerini sundu.

DÜN TAHLİYE EDİLEN BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSLER İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ
CHP'DE KAYYIM KRİZİ BÜYÜYOR: BİR KİŞİ DAHA GÖREVDEN ÇEKİLDİ
SAĞLIKTA YENİ UYGULAMA BAŞLADI! ECZANELERDE YAPILAN ÖLÇÜMLER E-NABIZ'A AKTARILACAK
CHP OLAĞANÜSTÜ KURULTAYA GİDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ