AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY OLDU

AK Parti Kartal 8. Olağan İlçe Kongresi, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongrede, mevcut ilçe başkanı Nimet Gündoğdu, görevi Haydar Göksoy’a devretti. Devir teslim sırasında yaptığı konuşmada Gündoğdu, “Bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğim” diyerek AK Parti teşkilatına olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Yeni ilçe başkanı Haydar Göksoy, kongredeki konuşmasına “Bismillah” diyerek başladı. Göksoy, oluşturduğu yeni yönetim ile birlikte Kartal’da daha çok çalışarak başarılara imza atacaklarını belirtti.

Kongreye, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul İl Başkan Adayı Abdullah Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, milletvekilleri, komşu ilçe belediye başkanları ve komşu ilçe başkanları katılım gösterdi.

Oy verme ve sayım işlemlerinin ardından yeni yönetim onaylanarak kongre sona erdi. Kongrede, birlik ve beraberlik mesajları ön plandaydı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevini devralan Haydar Göksoy ve yeni yönetim, Kartal halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade ederek, teşkilat üyelerine ve kongreye katılan tüm davetlilere teşekkürlerini sundu.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ