AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI NİMET GÜNDOĞDU'DAN VEDA MESAJI

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu 11 Ocak'ta gerçekleşecek olan kongrede aday olmamasıyla ilgili veda mesajı yayımladı. Yayımlanan veda mesajında şu ifadelere yer verildi;

''Yaklaşık iki yıldır büyük bir onur ve iftiharla yürüttüğüm AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevimi, 11 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz kongrede devretme kararı almış bulunuyorum. Bu süreçte, Kartal’ımıza, partimize ve kutlu davamıza hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadım.

Bu yolculukta, yanımızda olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Sandık Başkanlarımıza ve tüm AK Parti gönüllülerimize gönülden teşekkür ederim. Birlikte çalışarak birçok zorluğu aştık, önemli başarılara imza attık. Bu emeklerin, partimizin güçlü geleceğine katkı sağladığına yürekten inanıyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimize ve İl Başkanımıza, bu onurlu görevi bizlere layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu dava, isimler ve unvanlar değişse de hepimizin ortak mücadele alanıdır ve bu mücadelemiz AK Parti çatısı altında, azimle devam edecektir.

Her şey için sonsuz teşekkürlerimi sunar, dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime en kalbi selamlarımı iletirim.

Saygılarımla,
Nimet GÜNDOĞDU

PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ
ICRYPEX VE GÖKALP İÇER'İN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU
ATMA SAT 2. EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YÜKSELİYOR