AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı, yoğun katılım ve büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

İlçe Başkanı Haydar Göksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa; önceki dönem İlçe Başkanları Mehdi Akman ve Nimet Gündoğdu, Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, meclis üyeleri, mahalle başkanları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda üye katıldı.

Bayramlaşma programında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, teşkilat mensupları bayram sevincini hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Program boyunca dayanışma, samimiyet ve teşkilat ruhu ön plana çıktı.

İlçe Başkanı Haydar Göksoy yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının her zaman güçlü bir aile anlayışıyla hareket ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu ve tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, milletle gönül gönüle olmaya ve teşkilat çalışmalarını aynı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğini ifade etti.

SEMT PAZARLARI SONRASI TUZLA PIRIL PIRIL OLUYOR
ESKİ AKUT KURUCUSU NASUH MAHRUKİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİ BAŞINDA YÂD ETTİ
''15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ''ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİDİNİ UNUTMADI
ÜMRANİYE’DE AYAK TENİSİ TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
MİT İLK KEZ AÇIKLADI:15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN GİZLİ TAKVİMİ
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ:''PENDİK'İN SORUNLARINI MUHTARLARIMIZLA ÇÖZECEĞİZ''
KARTAL'DA SEMT PAZARLARINDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ DÖNEMİ
TUZLA'DA ÇOCUKLAR SİNEMA VE TİYATROYA DOYACAK