AK PARTİ KONGRE ÖNCESİ KÖKLÜ REVİZYONA GİRECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir AK Parti'nin kongre süreci öncesinde köklü değişikliklerin yaşanacağına dikkat çekti.

Kandemir AK Parti'nin kongre sürecine gitmeden önce parti içinde istifaların alınacağını belirterek istifa edenlerin başka görevlere getirileceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir 26 Nisan'da başlayacak ve ilçeleri kapsayacak olan  büyük kongrenin AK Parti için muhasebe dönemi ve tazelenmeyi kapsayacağını  ifade ederek, yeni AK Parti'lilerin vitrinlerde yer alacağını söyledi.Yenilenme süreciyle başlatılan değişimle ilgili konuşan Kandemir AK Parti'de yapılacak görev dağılımlarının altında farklı nedenin aranmaması gerektiğini de vurguladı.

Erkan Kandemir AK Parti'nin büyük kongresinin 26 Nisan 2020’de yapılacağını ve  970 ilçe de tamamlanacağını açıkladı.Kandemir İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından yapılacak il  kongrelerinin  27 Eylül 2020’ye kadar tamamlanmasının beklendiğini söyledi.

ALO 144 SOSYAL YARDIM ÇAĞRILARI REKOR KIRDI:GÜNDE 17 BİN KİŞİ SOSYAL YARDIM TALEP ETTİ
ÜMRANİYE’DE PARK VE YEŞİL ALANLARDA KAPSAMLI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLIYOR
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NETENYAHU'YA CEVAP:''HİTLER ÖZENTİSİ TİPLERİN KUYRUK ACISI GEÇMEYECEK''
KARTAL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN OKULLARDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI
ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI