AK PARTİ TEŞKİLATI ADAYLIK BAŞVURUSU YAPAN EBUBEKİR TAŞYÜREK'İ YALNIZ BIRAKMADI

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler nedeniyle AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ebubekir Taşyürek Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda parti teşkilatları yalnız bırakmadı.

 

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi kapsamında  AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Ebubekir Taşyürek, İlçe Teşkilatı mensupları ve gönül dostlarından oluşan kalabalık bir heyetle birlikte AK Parti İl Başkanlığına giderek aday adaylığı müracaatı yaptı.

Bu süreçte yıllardır emek verdiği Kartal Teşkilatının gücünü ve varlığını arkasında hissetmenin çok değerli olduğunu söyleyen Ebubekir Taşyürek; "Çıktığımız bu kutlu yürüyüşte teşkilatımızla birlikte olmak her şeyden çok önemliydi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmet yolunda Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.

MODERN KENTİN ALTINDAKİ KADİM MEDENİYET:PENDİK TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN STK ÇIKARTMASI
PENDİK PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİ
BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER EKŞİ SERBEST BIRAKILDI
“ÖZGÜRLÜĞÜN RENKLERİ” SERGİSİ ÜMRANİYE’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
PENDİK BELEDİYESİ'NİN 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN ERZURUMLULAR DERNEĞİNE ZİYARET
PENDİKLİ GENÇLERE GİRİŞİMCİLİK İLHAMI:PESİAD'DAN MESLEK LİSESİ ÇIKARTMASI
ATA TOHUMU FİDELERİ DİKEREK BAHARA “MERHABA” DEDİLER