AK PARTİ'DEN SEÇİM GÖREVLENDİRMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan yeni bir karar doğrultusunda AK Parti'de 6 kişiden oluşan Seçim İşleri Başkan Yardımcıları belli oldu.

 

2023 Seçimleri yaklaştıkça çalışmalara verilen hızlar da artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir süredir seçimin erteleneceği söylentisine Erdoğan söz konusu açıklamalarıyla son verdi. Erdoğan, “Bu millet vakit geliyor 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla bu tür kuru sıkı atanlara prim vermeyecektir” diye konuştu.

Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Seçim İşleri Başkan Yardımcıları ve Görev Dağılımını açıkladı.Söz konusu karar ile birlikte 6 yeni isim daha Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına görevlendirildi.

YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ