AKINCILAR ARAMA KURTARMA DERNEĞİ'NDEN DEPREM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Akıncılar Arama Kurtarma Derneği Başkanı Necati Ceylan ve Yönetimi Pendik'te depreme karşı farkındalığın oluşması adına  Merkez Camii önünde stant açarak vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

Akıncılar Arama Kurtarma Derneği Başkanı Necati Ceylan farkındalık etkinliğinin önümüzdeki günlerde Pendik'in farklı noktalarında yapılacağını belirterek gerek üye kaydı noktasında gerekse vatandaşların olası deprem anında neler yapması gerektiğini bilmeleri açısından bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Ceylan Pendik'te dernek bünyesinde düzenlenen deprem farkındalık etkinliğine katılımın oldukça yüksek olduğuna vurgu yaparak Akıncılar Arama Kurtarma Ekibi olarak daha fazla üyenin derneğe katılması halinde verilecek eğitimlerin de bu doğrultuda gerçekleşeceğini belirtti. Necati Ceylan Akıncılar Arama Kurtarma Derneği olarak Pendik'te üye sayısının yükselmesinin avantaj olarak görülmesi gerektiğinin altını çizerek ''Ne kadar üye katılımı yüksek olur ise bir o kadar da ekip sayısı yükselir ve daha fazla insanın kurutulmasına vesile olunur''dedi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU