AKOM'DAN İSTANBUL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI

AKOM Perşembe gününden itibaren Marmara Bölgesi'nde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış beklendiğini ve hava sıcaklıklarının ise 8 ila 10 derece düşeceğini duyurdu.

 

AKOM’dan yapılan uyarıya göre, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde Orta Akdeniz üzerinden 21 Kasım Perşembe ve 23 Kasım Cumartesi günü gelmesi beklenen alçak basınç sistemlerinin etkili olması bekleniyor.

Sistemdeki cephe geçişleri esnasında rüzgârın lodos ve karayel yönlerinden kuvvetlenerek fırtına, kısa süreli hamlelerle kuvvetli fırtına (40-80 km/s) şeklinde eseceği, beraberinde kuvvetli sağanak (20-45 kg/m2) yağmur geçişlerinin yaşanacağı tahmin edilirken sıcaklıklarda da 8-10C birden düşüşler yaşanacağı öngörülüyor.

Bu gece yarısından sonra başlaması bekleniyor

Perşembe ilk saatlerden itibaren kuvvetlenmesi beklenen rüzgarın cumartesi öğle saatlerine kadar bölgeyi aralıklarla fırtına şeklinde etkili olmaya devam edeceği, yağışların ise perşembe 12.00-21.00 saatleri ila cumartesi 08.00-20.00 saatleri arasında görüleceği tahmin edildiği ifade edildi.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI