ALTIN KARINCA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU: PENDİK BELEDİYESİNE AFET YÖNETİMİ ÖDÜLÜ

Pendik Belediyesi, “Pendik Afet ve Risklerin Bilincinde” projesiyle Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödülleri’nde Afet Yönetimi kategorisinde ödüle layık görüldü.

 

 Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından düzenlenen 10. Altın Karınca Ödülleri, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Belediyelerin yenilikçi ve ilham verici projelerinin değerlendirildiği törende, 10 kategoride toplam 55 proje ödüllendirildi. Pendik Belediyesi, “Pendik Afet ve Risklerin Bilincinde” projesiyle Afet Yönetimi kategorisinde ödül kazandı. Ödülü, Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Ekibi (PEAK) aldı.

“Afet Bilinci ve Yeşil Hareketlilik Eğitimi”

Ödüle layık görülen projede Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Ekibi (PEAK) ve gönüllü gençlerle birlikte, Pendik’te yaşayan vatandaşlara yönelik eğitim ve farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Eğitimler; afet bilinci, temel ilk yardım ve yeşil hareketlilik konularına odaklanarak toplumda bilinç düzeyini artırmayı hedefledi. Etkinliklerde özellikle afetlere karşı hazırlıklı olma, çevreye duyarlı hareketlilik yöntemleri ve hayati önem taşıyan ilk yardım bilgileri aktarıldı. Bu çalışmalar hem katılımcılardan hem de proje paydaşlarından büyük ilgi gördü.

İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI
KOCAELİ'DEKİ FABRİKA YANGININDA FLAŞ GELİŞME:BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE 7 PERSONEL GÖZALTINDA!
VENEZUELA'DA 7.2 VE 7.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM FELAKETİ
“PENDİK OKUL SPORLARI ÖDÜL TÖRENİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ OYUN PARKI KAPASİTESİ ARTTIRILDI
YEŞİLAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI MEHMET AYDOĞMUŞ:''SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
CHP'DEN İSTİFA EDEN CEMİL TUGAY:''ÖZGÜR ÖZEL İLE YENİ PARTİDE BULUŞACAĞIZ''
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN PENDİK’E ÇIKARTMA: DEV PROJELER YERİNDE İNCELENDİ!
''HUZUREVİ AKTİF YAŞAM PROJESİ'' BAŞLADI