ANADOLU KAHVE FESTİVALİ ÜÇ GÜNDE 100 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Pendik Belediyesinin ilkini düzenlediği Anadolu Kahve Festivali’ne 100 Bini aşkın katılımcıyla yoğun ilgi gördü.27 marka ve kahve ustası hünerlerini gösterirken kahvenin anavatanı Brezilya’dan da katılanlarda vardı.

Pendik Belediyesinin ilkini düzenlediği Anadolu Kahve Festivali’nde kahve tiryakileri doyumsuz lezzetlerle tanıştı.

100 bini aşkın vatandaşın katıldığı festivale ilgi yoğundu. Türk ve dünya kahvelerinin sunulduğu festivalin açılış törenine Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve Pendik Kenti Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz katıldı. 27-28-29 Ağustos boyunca süren festivalde 27 marka ve kahve ustaları hünerlerini gösterdi.

Kahve demleme ustaları tarafından atölyeler ve söyleşiler yapıldı. Yerli pek çok katılımcının yanı sıra kahvenin kaynağı olan Brezilya’dan katılım oldu. Katılımcılar gün boyu kahvelerini yudumladıktan sonra akşamları gerçekleşen konserlerde “Kolpa”, “Derya Uluğ” ve “Fatma Turgut”un şarkılarıyla coştu.Festival boyunca pandemi kurallarına dikkat edilerek alanda bulunan dezenfeksiyon noktalarından ücretsiz maske alınabildi,HES kodu sorgulaması yapıldı.

CUMHURİYET'İN IŞIĞI KARTAL MEYDANI'NDA PARLAYACAK
ATMA SAT İKİNCİ EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI
CHP'NİN KURULTAY İPTAL DAVASI REDDEDİLDİ!
KARTAL BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI BÜTÇESİ 8 MİLYAR 180 MİLYON OLDU
PENDİK'TE ''DADAŞ RÜZGARI'':ERZURUM KÜLTÜRÜ KADİM LEZZET VE EZGİLERLE TANITILACAK
KARTAL'DA PEMBE BALONLAR UMUT İÇİN YÜKSELDİ
HOŞ GELDİN BEBEK UYGULAMASIYLA AİLELERE DESTEK SÜRÜYOR
ADİLE NAŞİT'İN HAYAT HİKAYESİ KARTAL'DA SAHNELENDİ
İSTANBUL ÖĞRENCİ MECLİSİ YENİ DÖNEME 'ÇEVRECİ VE FİKİR ÜRETEN GENÇLİK' VURGUSUYLA BAŞLADI