ANADOLU KAHVE FESTİVALİ ÜÇ GÜNDE 100 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Pendik Belediyesinin ilkini düzenlediği Anadolu Kahve Festivali’ne 100 Bini aşkın katılımcıyla yoğun ilgi gördü.27 marka ve kahve ustası hünerlerini gösterirken kahvenin anavatanı Brezilya’dan da katılanlarda vardı.

Pendik Belediyesinin ilkini düzenlediği Anadolu Kahve Festivali’nde kahve tiryakileri doyumsuz lezzetlerle tanıştı.

100 bini aşkın vatandaşın katıldığı festivale ilgi yoğundu. Türk ve dünya kahvelerinin sunulduğu festivalin açılış törenine Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve Pendik Kenti Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz katıldı. 27-28-29 Ağustos boyunca süren festivalde 27 marka ve kahve ustaları hünerlerini gösterdi.

Kahve demleme ustaları tarafından atölyeler ve söyleşiler yapıldı. Yerli pek çok katılımcının yanı sıra kahvenin kaynağı olan Brezilya’dan katılım oldu. Katılımcılar gün boyu kahvelerini yudumladıktan sonra akşamları gerçekleşen konserlerde “Kolpa”, “Derya Uluğ” ve “Fatma Turgut”un şarkılarıyla coştu.Festival boyunca pandemi kurallarına dikkat edilerek alanda bulunan dezenfeksiyon noktalarından ücretsiz maske alınabildi,HES kodu sorgulaması yapıldı.

ANAVATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FATİH KORKUSUZ'DAN DOĞAL ALANLARIN KORUNMASINA İLİŞKİN ÇAĞRI
RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR
GÜNLÜK TOPLADIKLARI ATIK EŞYA 40 TONU BULUYOR
PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş'NİN YENİ BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN OLDU
KARTAL'DA KREŞ KAYITLARI İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLDİ
ORMAN YANGINLARINA İLİŞKİN 17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
CHP'NİN KURULTAY DURUŞMASI BAŞLADI
PENDİK SU SPORLARI MERKEZİ 2025 SEZONUNUN İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
SAKARYA'NIN TARAKLI İLÇESİNDE BAŞLAYAN ORMAN YANGINI 2. GÜNÜNDE SÜRÜYOR
SCHENGEN VİZESİ İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜ, ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLİYOR