ANAHTAR PARTİ PENDİK’TEN ANLAMLI MESAJ: “25 KASIM’DA ŞİDDETE KARŞI OMUZ OMUZA”

ANAHTAR Parti Pendik İlçe Teşkilatı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında Pendik’in çeşitli noktalarında farkındalık etkinliği düzenledi.

İlçe yöneticileri ve gönüllüler, vatandaşlara kurdele ve çiçek dağıtarak kadına yönelik şiddete karşı toplumsal duyarlılığı artırmayı amaçladı.

Etkinlikte konuşan Pendik İlçe Başkanı Ali Fuat Çakır,
“Kadına şiddet, sadece kadınların değil; kalbi olan herkesin davasıdır. Biz bu memlekette kadına el kaldırılmasına ‘insanlık ayıbıdır’ diyerek karşı duruyoruz. Milletimizin kadınları huzurla yaşasın diye sahadayız.” ifadelerini kullandı.

Programda değerlendirmelerde bulunan Kadın Kolları Başkanı Emine Çakıroğlu ise,
“Kadınların güven içinde yürüdüğü bir şehir istiyoruz. Bugün dağıttığımız çiçekler bir nezaket, bir hatırlatma: Kadınlarımız değerlidir, kıymetlidir, korunmalıdır. Kadına yönelik şiddete karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

Etkinlik, Pendikli vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşirken ANAHTAR Parti Pendik İlçe Teşkilatı, farkındalık çalışmalarının aralıksız devam edeceğini duyurdu.

SEMT PAZARLARI SONRASI TUZLA PIRIL PIRIL OLUYOR
ESKİ AKUT KURUCUSU NASUH MAHRUKİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİ BAŞINDA YÂD ETTİ
''15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ''ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİDİNİ UNUTMADI
ÜMRANİYE’DE AYAK TENİSİ TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
MİT İLK KEZ AÇIKLADI:15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN GİZLİ TAKVİMİ
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ:''PENDİK'İN SORUNLARINI MUHTARLARIMIZLA ÇÖZECEĞİZ''
KARTAL'DA SEMT PAZARLARINDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ DÖNEMİ
TUZLA'DA ÇOCUKLAR SİNEMA VE TİYATROYA DOYACAK