ANAVATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FATİH KORKUSUZ GENEL MERKEZİ ZİYARET ETTİ

Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz beraberindeki İlçe Teşkilat Başkanı Cihan Mutlu ve İlçe Başkan Yardımcısı Oğulcan Mutlu ile birlikte bugün Genel Merkezi ziyaret etti.


Ziyarette heyete, Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanı Bülent Yıldız ve ekibi de eşlik etti. Genel Merkez'de yapılan görüşmelerde, yerel ve genel siyaset gündemi ile partinin gelecek hedefleri hakkında istişarelerde bulundu.


Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Genel Merkez ile koordinasyonun önemine vurgu yaparak, "Partimizin hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Genel Merkezimizle yaptığımız bu verimli görüşme, Pendik ilçemiz ve partimiz için yeni stratejiler geliştirmemize katkı sağlayacaktır," dedi.

BAŞKAN BİNGÖL KOÇ PATİ REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYESİ BELLİ OLDU
TAŞINMAZ SATIŞINDA GÜVENLİ ÖDEME DÖNEMİ: TAKVİM NETLEŞTİ
KARTAL'DA DAYANIŞMA VE EMEK RÜZGARI:KADIN EMEĞİ KERMESİ KAPILARINI AÇTI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDE GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ÜMRANİYE’DE MEHTERAN COŞKUSU MEYDANI DOLDURDU
''KELİMELERİN SÜRGÜN YERİ'' YAKINDA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KARTAL'DA KURBAN PAZARI KRİSİ: ASBEST İDDİASI İNCELEME BAŞLATTI!
GELECEĞİN SOSYAL BİLİMCİLERİ PENDİK'TE BULUŞTU
FADIL AYDIN'DAN PENDİK MİLLET BAHÇESİNDE MUHTEŞEM KONSER