ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ SERİKSPOR TARİH YAZDI

Antalya'nın gururu Belek Üniversitesi Serik Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonunda gösterdiği olağanüstü performansla hem şampiyonluk ipini göğüsledi hem de gol rekoru kırarak adını Türk futbol tarihine yazdırdı.


 

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu zirvede tamamlayarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Antalya temsilcisi, ligde kaydettiği 84 golle sadece grubunun değil, Türkiye’deki tüm profesyonel liglerin en golcü takımı olmayı başardı.

Bu etkileyici istatistik, Antalya Belek Üniversitesi Serik FK’yı yalnızca kendi kategorisinde değil, Süper Lig devleri karşısında da öne çıkardı. Gol yollarındaki etkili futboluyla dikkat çeken Antalya ekibi, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerin bile önünde yer aldı.

Hücum Gücü Dikkat Çekti

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, takımının ofansif oyun planına olan bağlılığı ve genç oyuncuların dinamizmi sayesinde sezon boyunca gol yollarında büyük başarı yakaladıklarını ifade etti. Forvet hattında oynayan tüm forvetler, hem takımının başarısında kilit rol oynadı hem de bireysel performansıyla öne çıktı.

Yeni Hedef: 1. Lig'de Kalıcı Olmak

Kulüp Başkanı Cenk Doğan, yaptığın açıklamada, öncelikli hedefin Trendyol 1. Lig’de kalıcı bir takım olmak ve altyapıya dayalı sürdürülebilir bir başarı modeli oluşturmak olduğu belirtildi.

En Golcü Takımlar (2024-2025 Sezonu)

Takım adı:                                                                       Attığı gol

Antalya Belek Üniversitesi Serikspor                              84

Galatasaray                                                                          82

Fenerbahçe                                                                          80

Sarıyer                                                                                   80

MANİSA'DA 3 İLÇEDE ÇIKAN ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE DEVAM EDİYOR
İZMİR'İN ESKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER GÖZALTINA ALINDI
LEMAN DERGİSİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI
ANAVATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FATİH KORKUSUZ'DAN DOĞAL ALANLARIN KORUNMASINA İLİŞKİN ÇAĞRI
RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR
GÜNLÜK TOPLADIKLARI ATIK EŞYA 40 TONU BULUYOR
PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş'NİN YENİ BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN OLDU
KARTAL'DA KREŞ KAYITLARI İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLDİ
ORMAN YANGINLARINA İLİŞKİN 17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
CHP'NİN KURULTAY DURUŞMASI BAŞLADI