ANTALYA'DA GERÇEKLEŞEN BARIŞ GÖRÜŞMELERİNDEN SONUÇ ÇIKMADI

Antalya'da gerçekleşen barış görüşmelerinden sonuç çıkmadı.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarının Antalya'daki görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada diplomasinin işletilmesi için çabaların devam edeceğini belirtti.

 

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov arasındaki üçlü görüşmeye eşlik eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Çabalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Taraflar arasındaki görüşmede uzlaşı sağlanamazken, Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Barışa ihtiyacın en fazla olduğu bu zamanda, Antalya Forumu marjında Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarım Lavrov ve Kuleba’yla üçlü formatta görüştük. Temennimiz bölgemizde barışın yeniden tesis edilmesi. Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin işletilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ