ANTALYA'DA GERÇEKLEŞEN BARIŞ GÖRÜŞMELERİNDEN SONUÇ ÇIKMADI

Antalya'da gerçekleşen barış görüşmelerinden sonuç çıkmadı.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarının Antalya'daki görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada diplomasinin işletilmesi için çabaların devam edeceğini belirtti.

 

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov arasındaki üçlü görüşmeye eşlik eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Çabalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Taraflar arasındaki görüşmede uzlaşı sağlanamazken, Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Barışa ihtiyacın en fazla olduğu bu zamanda, Antalya Forumu marjında Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarım Lavrov ve Kuleba’yla üçlü formatta görüştük. Temennimiz bölgemizde barışın yeniden tesis edilmesi. Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin işletilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI