ANTALYA'DA GERÇEKLEŞEN BARIŞ GÖRÜŞMELERİNDEN SONUÇ ÇIKMADI

Antalya'da gerçekleşen barış görüşmelerinden sonuç çıkmadı.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarının Antalya'daki görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada diplomasinin işletilmesi için çabaların devam edeceğini belirtti.

 

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov arasındaki üçlü görüşmeye eşlik eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Çabalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Taraflar arasındaki görüşmede uzlaşı sağlanamazken, Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Barışa ihtiyacın en fazla olduğu bu zamanda, Antalya Forumu marjında Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarım Lavrov ve Kuleba’yla üçlü formatta görüştük. Temennimiz bölgemizde barışın yeniden tesis edilmesi. Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin işletilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR