ARAZİ SATIŞLARDAN ELDE EDİLEN GELİRLER YİNE SUSURLUK HALKININ HİZMETİNE SUNULDU

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney halkla birlikte yönetim kapsamında projelerine devam ediyor. Güney Reşadiye'de gerçekleşen köye dönüşüm projesi ile yine Reşadiyelilere satılan arazilerden elde edilen gelirleri Susurluk halkı için değerlendiriyor.

 

Fen işleri hizmet binası yanında bulunan arazi ihale usulü satın alınarak Susurluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmet alanına dahil edilmiştir.

Belediye Başkanı Nurettin Güney

‘’ Susurluk Halkının hakkını korumaya memleketimize değer katmaya devam edeceğiz. Bir yandan hemşehrilerimize '' Köye Dönüş Projesi '' başlatıyoruz bir yandan da Susurluk Halkı adına Belediyemize mülkiyet kazandırıyoruz. Çünkü bugüne kadar çalmadık çaldırmayacağız ! Hacizleri kaldırmış olmamız, ekonomiyi iyi yönetmemiz sonucunda tarihinde ilk defa ihalelere giren bir Susurluk Belediyesi var artık.  Susurluk halkına hayırlı uğurlu olsun''dedi.

 

 

 

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI