ATMA SAT 2 EL PAZARI KARTAL'DA AÇILDI

Kartal Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kadınların evde kullanmadıkları eşyaları ekonomiye kazandırmak adına Organik Çadır Alanında "Atma Sat 2. El Pazarı" etkinliği düzenledi.


30 Ocak Perşembe gününe kadar devam edecek olan 2.El Pazarında giyim başta olmak üzere kışlık montlar, abiye kıyafetler,mutfak eşyaları,süs eşyaları ile çok sayıda ürün yer alıyor.Açış öncesi etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan amaçlarının Kartal'da kadına yönelik çalışmaların artarak devam etmesi olduğuna vurgu yaparak kadınların yeni kurulacak olan kooperatif sürecine dahil etmek olduğunu söyledi.

Karacsn tüm kartallı kadınların emeklerinin değerlendirildiği çok sayıda aktivite gerçekleştirdiklerini belirterek desteğini her daim esirgemeyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e katkılarından dolayı teşekkür etti.Deniz Karacan Perşembe gününe dek sürecek olan ikinci el pazarına kadınları davet ederek destek sunmalarını istedi.

Organik Çadır Alanında gerçekleşen etkinliğe Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Dilek Kars,Doğru Parti Genel Başkan Baş Danışmanı  Gülay Şakar ,Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim,Türkiye Sakatlar Derneği Kartal Şube Başkanı Ayhan Alkan,CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile  birim müdürleri de yer aldı.

GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!
ŞİLE OTOYOLU YANYOL PROJESİYLE ÜMRANİYE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
PESİAD GEDİK KARİYER FUARI'NI ZİYARET ETTİ
PENDİK'TE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTALLILAR ANNELER GÜNÜ'NDE EN ANLAMLI HEDİYEELERİNİ KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ALDI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDEN KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA ZİYARET
KARTAL'DA MAHALLELERİN GELECEĞİ ORTAK AKILLA ŞEKİLLENİYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN DUMLUPINAR MAHALLE MUHTARINA ZİYARET
TUZLA'DA ''2026-2028 YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI'' TANITILDI
PENDİK'TE ''BEN FİDEL'' RÜZGARI: TİYATRO SEVERLER SALONA SIĞMADI