AVM'LERDE YENİ DÖNEM; ATEŞ ÖLÇERLER DEVREYE GİRECEK

Koranavirüs salgını nedeniyle Mart ayından bu yana kapalı olan AVM'ler 11 Mayıs'ta açılışa hazırlanıyor. Salgın sonrası açılacak olan AVM'lerde sosyal mesafe kuralına uyulmadığında ise alarm devreye girecek.

 

Koranavirüs salgını nedeniyle 2 aydır kapalı olan AVM'ler 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılacak.Mesafe kuralına uyularak açılacak olan AVM'lerde alış veriş yapmak için gelen vatandaşlar içeride rahat dolaşım yapamayacaklar.

Mağazalarda ateş ölçerlerle içeri alınacak olan vatandaşlar tek yönde kasaya giderek ödemesini gerçekleştirecekler. Mesafe korunmasına uyulmadığında alarm çalarak yurttaşların uyarılması sağlanacak.Yüksek ateşi olan vatandaşlar AVM'lere kabul edilmeyecek.

 

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR