“AYBÜKE: ÖĞRETMEN OLDUM BEN” FİLMİ ÜMRANİYE’DE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Ümraniye’de özel bir sinema salonunda gerçekleştirilen film, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

 

İstanbul Valisi Davut Gül ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Batman’da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını beyaz perdeye taşıyan “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” filmini öğretmen ve öğrencilerle birlikte seyretti.

İstanbul Valisi Davut Gül ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, filmini eğitimciler ve öğrencilerle birlikte izledi.

9 Haziran 2017’de görev yaptığı Batman’ın Kozluklu ilçesindeki okulunda düzenlenen karne töreninin ardından evine dönerken teröristlerce Belediye Başkanı Veysi Işık’ın aracına yönelik saldırı sırasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu alan Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, filmi Ümraniye’de büyük ilgi gördü. Öğretmen ve öğrencilere özel gösterimi yapılan filmde izleyiciler göz yaşlarını tutamadı.

Film gösteriminin ardından Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada; törörü lanetleyerek başta Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI