BAKAN MEHMET MUŞ'TAN İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINA YAPTIRIM HAMLESİ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş sıfır ve ikinci el araç piyasasına yönelik bir inceleme yapılmak üzere müfettişlerin görevlendirildiğini duyurdu.

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında yaşanan manipülasyonlara karşı yaptırım kararı aldıklarını belirtti. Muş manipülasyonların önüne geçilmesi için bakanlık tarafından müfettişlerin görevlendirileceğini açıkladı. 

Bakan Muş'un Twitter açıklaması şu şekilde:

Mehmet Muş sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Sıfır km ve ikinci el araç piyasasında darlık yaratmak, piyasa dengesini bozmak ve tüketicinin mallara ulaşmasını engellemek amacıyla faaliyet yürüttüğü iddia edilenler hakkında inceleme yapmak üzere Bakanlığımız Müfettişleri görevlendirilmiştir."

PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
PENDİK'TE CAMİLER RAMAZAN BAYRAMI'NA HAZIR HALE GETİRİLDİ