BAKAN MEHMET MUŞ'TAN İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINA YAPTIRIM HAMLESİ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş sıfır ve ikinci el araç piyasasına yönelik bir inceleme yapılmak üzere müfettişlerin görevlendirildiğini duyurdu.

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında yaşanan manipülasyonlara karşı yaptırım kararı aldıklarını belirtti. Muş manipülasyonların önüne geçilmesi için bakanlık tarafından müfettişlerin görevlendirileceğini açıkladı. 

Bakan Muş'un Twitter açıklaması şu şekilde:

Mehmet Muş sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Sıfır km ve ikinci el araç piyasasında darlık yaratmak, piyasa dengesini bozmak ve tüketicinin mallara ulaşmasını engellemek amacıyla faaliyet yürüttüğü iddia edilenler hakkında inceleme yapmak üzere Bakanlığımız Müfettişleri görevlendirilmiştir."

ALO 144 SOSYAL YARDIM ÇAĞRILARI REKOR KIRDI:GÜNDE 17 BİN KİŞİ SOSYAL YARDIM TALEP ETTİ
ÜMRANİYE’DE PARK VE YEŞİL ALANLARDA KAPSAMLI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLIYOR
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NETENYAHU'YA CEVAP:''HİTLER ÖZENTİSİ TİPLERİN KUYRUK ACISI GEÇMEYECEK''
KARTAL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN OKULLARDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI
ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI