BAKAN MURAT KURUM PENDİK'TE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Pendik Sahil Pazar alanında düzenlenen iftar programına katıldı.

Pendik Sahil Pazar Alanı’ndaki iftar programına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’in kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek “Bir bakan olarak, bir milletvekili olarak Pendik’in yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Cin; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Pendik Sahil Pazar Alanı’ndaki iftar programına katıldı. AK Parti milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı programda konuşan Başkan Ahmet Cin, Pendik’e desteklerinden ötürü Bakan Kurum’a teşekkür ederek “Sayın bakanımız, ne zaman gitsek bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. Pendik’in en fazla yatırım yapılan ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Ahmet Cin: “31 Mart 2019 tarihinde görevi devraldık. Bu 4 yıllık süre zarfında İstanbul’un en fazla yatırım yapan ilçesi olma özelliğimizi koruyoruz.” dedi.

Pendik’in yanında olmaya devam edeceğiz”

Etkinlikte konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: “Belediye başkanımız Pendikli kardeşlerimiz için ellerinden geleni sonuna kadar gerçekleştirdi. Bu mücadeleye bizler de bir nebze bile olsa katkıda bulunmak istedik. Afet oldu, sel oldu biz oralardaydık. Allah, bizi mahcup etmesin. Biz inşallah, bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Pendik’in kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Bakan Kurum: “Bir bakan olarak, bir milletvekili olarak Pendik’in yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR