BAKAN YARDIMCISI MAHMUT GÜRCAN PESİAD'I ZİYARET ETTİ

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD), Geleneksel Onur Kurulu Kahvaltı programının konuğu Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan olu.

PESİAD Yönetim Kurulu Başkanı  A.Kadir Bayram yaptığı kısa açıklama da   “Geleneksel Onur Kurulu Kahvaltı Programımızın bu günkü konuğu Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan, Pendik Kaymakamı Dr.  Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, istişare kurulu üyelerimiz ve çok sayıda kurucu kadromuzun katılımlarıyla bir araya geldik.

Bu gün Bakan yardımcımızdan  gündeme ve çalışmalarına dair önemli bilgiler aldık. Pesiad olarak Bakan yardımcımız Mahmut Gürcan beye katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Başkan Bayram Geleneksel Onur kurulu Kahvaltı programına katılan Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ve Belediye Başkanı Ahmet Cin'e de katılımlarından dolayı teşekkür etti.  Program sonunda  Pesiad ailesine  yeni katılan üyelere beratları verildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI