BAKANLIĞIN LİSTESİNDE YER ALAN SAHTE BALLAR MARKET RAFLARINDA SATILIYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz ay yayımlanan tağşiş ve taklit ürünlerin satılmasına devam ediliyor. Bakanlığın geçtiğimiz ay yaptığı gıda denetlemesinde 618 firma 1211 üründe taklit veya tağşiş yapıldığı açıklanmıştı.

 

Tarım Bakanlığı tarafından açıklanan 1211 ürün içinde tağdiş olduğu belirlenen ve listede yer alan   Erzincan Çiçek Balı Hakmar Marketlerinde satılıyor.

Pendik'te bir çok market rafında yer alan tağdiş edilmiş olduğu açıkça belirtilen Erzincan Çiçek Balı yasaklanmasına rağmen vatandaşların tüketimine sunulmaya devam ediyor.

 Hakmar Marketler'in raflarında sırayla dizilmiş olan sahte balların satışlarına Tarım ve Orman Bakanlığı'nın nasıl izin verdiği neden bu marketlerin denetlenmediği sorusunu gündeme getirdi. 

Vatandaşların tüketimine sunulan Erzincan Çiçek Balı Tarım Bakanlığının tağdiş listesinde yer almış ve tüketilmemesi gerektiği uyarısı yapılmıştı. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE USULSÜZLÜK OPERASYONU:2 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 7 KİŞİ TUTUKLANDI
YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ’DEN ERZURUM GÜNÜ’NE ÇIKARMA
VALİ DAVUT GÜL'DEN AYAZAĞA AÇIKLAMASI:''DERE YATAĞINDAKİ YAPILAR YIKILACAK''
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN 5 İL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI:'' ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN''
BAŞKAN BİNGÖL: EMSAL TRANSFERİ SORUNUNU ÇÖZÜMSÜZ BIRAKMAYACAĞIZ
PENDİKSPOR'DA UMUT ESKİKÖY DÖNEMİ SONA ERDİ
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YEŞİLAY PENDİK’TEN MUHTARLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAHVALTI
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR