BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI İLÇE GENELİNDE SÜRÜYOR

Pendik Belediyesi ekipleri kaldırım onarımından mazgal temizliğine kadar ilçenin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Hem program dahilinde hem de vatandaşların talepleri üzerine çalışan ekipler her ay yüzlerce farklı noktada çalışıyor.

Pendiklilere daha iyi alt ve üst yapı sunmak için çalışan Pendik Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler hem program dahilinde hem de vatandaşların talepleri üzerine kaldırım tamiratı, duba yapımı, mazgal temizliği ve duvar onarımı gibi işlemleri Pendik’in tüm bölgelerinde gerçekleştiriyor.

Belediye ekipleri çalışmalarında tam donanımlı “Yol Bakım ve Onarım Aracı”nı da kullanıyor. Bu araçla çok daha verimli şekilde onarım hizmetleri gerçekleştiriliyor. Verimlilik sayesinde ekipler her ay yüzlerce farklı noktada teknik çalışma yürütüyor. Tüm onarım ve bakım hizmetleri sayesinde vatandaşların günlük hayatı daha konforlu hale geliyor.

KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ:'' CUMHURİYET BİZİMDİR BİZİM KALACAK
KARADAĞ'DAN TÜRK VATANDAŞLARINA VİZE ZORUNLULUĞU BAŞLADI
CUMHURİYET'İN 102. YILINDA KADINLARIN ''İLK''LERİ KARTAL'DA SANATLA BULUŞTU
GEBZE'DE ÇÖKEN BİNADA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ:PENDİKSPOR 2-0'DAN GELDİ TURLADI!
KARTA KADIN MECLİSİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
HKP'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 102. YIL DÖNÜMÜNDE BEŞİKTAŞ MEYDANINDA AÇIKLAMA
CUMHURİYET'İN 102.YILINDA ÜNVERSİTELİLER YÜRÜYOR
PENDİK’TE 102 METRELİK TÜRK BAYRAĞI İLE CUMHURİYET KUTLAMASI