BANGLADEŞ'TE KORANAVİRÜSTEN KURTULMAK İÇİN DUAYA ÇIKTI

Dünyayı etkisi altına alan ve 8 binden fazla vatandaşın ölümüne neden olan Koranavirüs salgınına karşı tedbirler alınırken Bangladeş'te on binlerce kişinin salgın hastalıktan kurtulması için kitlesel duaya çıkılması tepkilere neden oldu.

Her ülkede yaygın olan ve özellikle dışarı çıkılmaması için uyarılarda bulunulmasına karşın Bangladeş'te on binlerce kişinin bir araya gelerek izinsiz yaptıkları Koranavirüs duası tepkilere yol açtı.

Bangladeş'te yaşayan müslümanların ağırlıkta olduğu Raipur kasabasında yapılan ve virüsten kurtulmak için dua okuyan binlerce insan açık alanda toplanarak virüsün yayılmasına neden oldukları için tepki çektiler.

Yerel polis şefi Tota Miah dua için 10 bin kişinin toplandığını söylerken, organizatörler bu sayıyı 25 bin olarak açıkladı.

Tota Miah, AFP haber ajansına yaptığı açıklamada “Ülkeyi virüsten kurtulma gerekçesiyle şafaktan sonra dua etmek için toplanmışlar” dedi. Miah, organizatörlerin yetkili kişilerden izin almadığını da belirtti.

Devasa kalabalığa ait fotoğrafların sosyal medyada yayılması büyük tepkiye yol açtı.

Bir Twitter kullanıcısı, “İnanılmaz, polisin haberi olmadan nasıl yapabildiler? Bölgedeki herhangi birine bir şey olması halinde sorumlu tutulmalılar” sözleriyle öfkesini gösterdi.

ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
SAKARYA BOLU VE KARABÜK'TE MAYIS AYINDA KAR SÜRPRİZİ
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI
KARTAL’IN, 20 YILA UZANAN İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI