BARIŞ MANÇO VE CEM KARACA KARTAL'DA SOKAK KONSERLERİ İLE ANILACAK

Kartal Belediyesi, Anadolu rock müziğinin unutulmaz sanatçıları Barış Manço ve Cem Karaca anısına 8 Şubat Salı günü “Ustalara Saygı Sokak Konserleri” düzenliyor.

 

1970’li yıllarda yazdıkları şarkı sözlerini, Türk halk müziği ile rock müziğin birleşiminden oluşan soundla birleştirerek, Anadolu Rock’ını müzik dünyası ile tanıştıran Barış Manço ve Cem Karaca; 8 Şubat Salı günü, saat 14.00’da “Ustalara Saygı Sokak Konserleri” adlı etkinlikle ölüm yıl dönümlerinde anılacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan konserler, Yasinağa Alt Geçidi ve Kartalbaba Alt Geçidi’nde müzikseverlerle buluşacak.

Düzenlenecek olan konserlere sanatçılar; Onur Barış Gülhane, Burak Şen, Funda Yardım, Sercan Pamuk, Burak Ünervan, Serhat Peker, Selçuk Yalçın ve Hakan Kaya eşlik edecek. Sanatçılar usta isimlerin sevilen şarkılarını, Kartallılar için seslendirecek.

“Önemli değerlerimizi yaşatmak, gelecek kuşaklara tanıtmak amacıyla hayatını kaybetmiş kıymetli; sanatçı, edebiyatçı, düşünür, gazeteci, aydın kısacası ülkemize ve kültürümüze büyük katkısı olan şahsiyetlerimizi anmaya devam edeceğiz.” diyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Barış Manço ve Cem Karaca anısına gerçekleştirilecek olan “Ustalara Saygı Sokak Konserleri”ne tüm komşuları davet etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI