BARIŞ MANÇO VEFATININ 23. YILINDA TUZLA'DA KENDİ YAPTIRDIĞI OKULDA ANILDI

Anadolu rock ve pop müziğinin önde gelen isimlerinden, besteci, TV programcısı Barış Manço, vefatının 23’üncü yıl dönümünde, kendi yaptırdığı Barış Manço Ortaokulu’nda özel bir programla anıldı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde tiyatro öğretmeni olan Muhammed Atalay’ın Barış Manço olduğu programda, çocuklar Barış Manço’nun efsanevi programı Adam Olacak Çocuk’u canlandırdılar.

Anadolu rock ve pop müziğinin önde gelen isimlerinden, besteci, TV programcısı Barış Manço, vefatının 23’üncü yıl dönümünde Tuzla’da özel bir program ile anıldı. Barış Manço’nun Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde yaptırdığı Barış Manço Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programda Barış Manço’nun efsanevi programı Adam Olacak Çocuk canlandırıldı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde tiyatro öğretmeni olan Muhammed Atalay’ın Barış Manço olduğu programda, Barış Manço Ortaokulu ve Bilgi Evleri öğrencileri, Manço’nun unutulmaz şarkılarını söylediler. Yaklaşık 50 dakika süren programın tamamı Tuzla Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayınlandı. O anlar izleyiciler tarafından ilgi gördü.

KARTAL ADD'DEN MANİSA'DA MEYDANA GELEN SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
MANİSA TURGUTLU'DA OKUL ÖNÜNDE SALDIRI DEHŞETİ:10 ÖĞRENCİ YARALANDI
PENDİK BELEDİYESİ'NİN YENİ ANA HİZMET BİNASI VE KENT MEYDANI AÇILIŞA GÜN SAYIYOR
PROF.DR.OYTUN ERBAŞ 11. PENDİK KİTAP FUARI KAPSAMINDA PENDİKLİLERLE BULUŞUYOR
ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
L’ÉTAPE TÜRKİYE BY TOUR DE FRANCE HEYECANI ÜMRANİYE’DE YAŞANDI
USULSÜZ VATANDAŞLIK SORUŞTURMASINDA İKİNCİ DALGA: BİN 70 KİŞİNİN VATANDAŞLIĞI İPTAL EDİLİYOR
BAKAN GÜRLEK AÇIKLADI:DEV FİNANS ŞİRKETLERİNİN VARLIKLARINA DONDURMA KARARI
TRENDYOL SÜPER LİG'DE PUANLAR PAYLAŞILDI:ORFA YAPI PENDİKSPOR 1-1 BODRUM FK
SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN: AYLA ÇELİK VE ERKUT YETER DÜNYAEVİNE GİRDİ