BAŞHEKİMDEN HEMŞİREYE SKANDAL CEZA! '500 KERE BEN SALAĞIM YAZDIRDI'

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan serviste olmayan bir hemşireye skandal ceza vererek sosyal medyada tepki çekti.

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan  iddiaya göre bir başka hastaya yarıma giden nöbetçi hemşireye cezalandırmak için 500 kere 'ben salağım servisimden başka servise gittim' yazdırdığı iddia edildi.

Sağlıkpersonelihaber.net’te yer alan habere göre Antalya’da bulunan Kumluca Devlet Hastanesi’nde skandal bir olay yaşandı.

İddiaya göre Başhekim Ayşegül Alkan, Sağlık Müdürlüğü yetkililerine hastaneyi gezdirirken başka bir hastaya yardıma giden nöbetçi hemşirenin yerinde olmadığını fark etti.

Skandal bir karara imza atan Alkan, görevli olduğu serviste olmayan nöbetçi hemşireye “A4 kağıdına 500 kere ‘Ben salağım servisimden başka servise gittim’ yazacaksın” dedi.

Söz konusu kararın karşısında şok olan sağlık emekçisinin, A4 kağıdına 500 kere istenilen cümleyi yazdığı ancak başhekimin talimatıyla evrak kayıttan geçiremediği iddia edildi.

Söz konusu yazının sonunda “ ‘Ben salağım servisimden başka bir servise gittim’ başhekimin ısrarı ile kaleme alınmıştır” yazdığı görüldü.

Skandal uygulamaya ilişkin belgeler ise şöyle:

VALİ DAVUT GÜL PENDİK'TE EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
PENDİKSPOR BANDIRMASPOR'U 2-0 YENDİ
PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI