BAŞKAN AHMET CİN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.


Pendik Kaymakamlığı ve Pendik Belediye Başkanlığı koordinesinde düzenlenen etkinliğe; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Ayhan Erçetin yer aldı. 


Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşenler rahmetle anılırken, gazilerimize minnet ve şükran dilekleri iletildi. Başkan Cin ve beraberindeki heyet, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın yakınlarıyla ve gazilerimizle yakından ilgilenerek sohbet etti.

BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM'A NEZAKET ZİYARETİ
KAPDER DERNEĞİ BAŞKANI FİLİZ SUCU'DAN KADIN İSTİHDAMI VE DAYANIŞMASINA GÜÇLÜ DESTEK
30 AĞUSTOS RESEPSİYONUNDA PESİAD RÜZGARI
SULTANGAZİ'DE HAMLELER KONUŞTU:9 ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
6.PENDİK KAHVE FESTİVALİ'NE 145 BİN ZİYARETÇİ KATILDI
PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE KUTLANDI
KARTAL'DA KADIN EMEĞİ PAZARINA YOĞUN İLGİ
TUZLA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU
KARTAL'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI
BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI