BAŞKAN AHMET CİN ANKARA'DA BAKANLARLA BİR ARAYA GELDİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, başkent Ankara'da gerçekleşen önemli bir dizi görüşme için kente ziyarette bulundu

 Başkan Ahmet Cin, Ticaret Bakanı Ömer Bolat,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır veAdalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya geldi.

Başkan Ahmet Cin, ziyaretinin ilk ayağında Ticaret Bakanı Ömer Bolat'la bir araya geldi. İkinci görüşme, enerji sektöründeki projeler üzerineydi ve Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'la gerçekleşti. Pendik'in ekonomisini şekillendiren önemli sanayi kuruluşlarına dair projeler ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a sunuldu.

Ziyaretlerin sonuncusu ise Pendikli olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile gerçekleşti. Başkan Cin, Tunç'a Pendiklilerin selamını ileterek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI